الاثنين، 27 يونيو 2016

سمك سنجارى بالكارى

‫#‏مطبخ_دعاء_عاشور‬

المقادير
1 كيلو سمك بورى - 4 ملعقة كارى - ثوم مفروم - 4 ملعقة زيت - 3 ملعقة عصير ليمون - ملح - فلفل

الطريقة
1 - نعمل التتبيلة نقلب كل من الملح و الفلفل الاسود و الليمون و الثوم و الكارى و 3 ملاعق زيت جيدا
2 - وضع السمك البورى فى صينية مدهونة بزيت وعليها نضع خليط التتبيلة ليغطى السمك جيدا
3 - وتدخل الصينية فى الفرن الى ان تستوى ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق