
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
رنجة متقشرة ومتشال منها كل الشوك والجلد - زيت - شطة - قرن فلفل - خل وليمون
الطربقة
ننضف الرنجة كويس ونشيل كل الشوك
ونضع الزيت والشطة والخل والليمون فى البرطمان ثم نضيف الرنجة ونتركها لمدة اسبوع ولما تطلعيها بعد اسبوع ضعيها فى طبق و اهرسيها كويس ثم قدميها فى طبق التقديم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...
ننضف الرنجة كويس ونشيل كل الشوك
ونضع الزيت والشطة والخل والليمون فى البرطمان ثم نضيف الرنجة ونتركها لمدة اسبوع ولما تطلعيها بعد اسبوع ضعيها فى طبق و اهرسيها كويس ثم قدميها فى طبق التقديم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق