الجمعة، 27 يوليو 2018

غموس خرشوف حار



#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
1/4 كيلو خرشوف معلب ومصفى - 2/1 كوب مايونيز - 1 كوب جبنة بارميزان مبشورة - 1/4 كيلو جبنة كريمي - 2/1 كوب ساور كريم - ثوم مفروم - 1 قرن فلفل اخضر

الطريقة
صفي الخرشوف المعلب من الماء وقطعيه إلى قطع صغيرة ثم افرميه الفلفل الاخضر قطع صغيرة في الكبة ضعي نصف كمية الخرشوف مع جبنة البارميزان والساور كريم والمايونيز و الجبنة والثوم والفلفل واضربى حتى تصبح ناعمة ثم ضيفي إليها الكمية المتبقية من الخرشوف و قلبي وافردي خليط الخرشوف في طبق مدهون بقليل من الزبدة ثم ضعيه في فرن ساخن على حرارة 350 درجة حتى يصبح وجه ذهبي ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق