
المقادير
نص علبة حامض البوريك ( من الصيدلية ) - ملعقة حليب بودرة - ملعقتين كبيرة دقيق - ملعقتين كبيرة سكر- ماء ( الكمية حسب الحاجة )
الطريقة
تقلبى المقادير كلها مع بعض وتقومين بعجنها بالماء لكن لاتكثرين وضع الماء حطي شوية شوية حتى تصبح العجينة متماسكة وغير رخوة وبعد كدة كوريها ( على شكل كور صغيرة ) وقومي بتوزيعها بكل مكان تحت الثلاجة والفرن والدواليب وفوقها وفي الحمامات وفي كل مكان تتوقعين يجي منه صرصار خليها ثلاثة أيام وهي طبعا هتنشف لوحدها......
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق