الأربعاء، 31 ديسمبر 2014

صينية بطاطس فى الفرن بطريقه مختلفه



المقادير
نصف كيلو لحمة مفرومة - بصلة مقطعة - 5 وحدات بطاطس - ربع كيلوجبنة كريمة قابلة للدهن - جبنة صفراء مبشورة

الطريقة
اسلقى البطاطس ثم تهرس جيدا مع اضافة قليل من زيت و الليمون والملح وقليل من الريحان او الزغتر الأخضر اثناء سلق البطاطس عصجى اللحمة المفرومة مع معلقة زبدةواضافة قليل من الملح والفلفل الأسمر والبصل المقطع وعند الانتهاء من الخطوتين ضيفى اللحمة الي البطاطس المهروسة وقلبى وافردى الخليط في البايركس ويضاف فوقه الجبنة الكريمة وفوقها يرش الجبنة الصفراء المبشوره وتترك في الفرن على درجة حرارة 250 لمدة 30 دقيقة مع المتابعه وتقدم وبالهنا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق