
المقادير
عجينه بيتزا- بطاطس مسلوقه - جزر مقطع -فلفل رومي اخضر- مرق ماجي - ماء لسلق البطاطس
مقاديرعجينه
كوب ونصف دقيق - نصف ملعقه بيكنج بودر-خميرة - ربع ملعقه سكر- ملح - 2 ملعقه لبن بودرة - 3 ملعقه زيت - ماء للعجن
الطريقه
نعجن العجينه ونتركها للتخمر ونقطع البطاطس الى مكعبات صغيرة ونسلقها نصف سلق بماء ومرق ماجي ونقطع الجزروفلفل الرومي الاخضر مكعبات ونفرد العجينه بصينيه مدهونه بزيت ونقوم بتوزيع البطاطس والجزر والفلفل على العجينه ونبشر جبنه بيضاء او شيدرا او موزريلا على الوجه وندخل الصينيه الفرن وبعد مانخرجها نقطعها ونقدمها وبالهناا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق