الأحد، 8 ديسمبر 2024
ويكا باللحمة المفرومة
المقادير
بامية ويكا - بصل - طماطم - لحمة مفرومة - ثوم مفروم - زعتر - كرات - زيت - فلفل حار - مرقة - ملح - فلفل - كزبرة ناشفة - بهارات
للطشة
كزبرة ناشفة - ثوم - سمنة بلدي
الطريقة
نقطع البامية شرائح وفي حلة على النار نضع زيت وبصل وثوم ولحمة مفرومة وزعتر و بهارات وفلفل حار وكرات وطماطم وتقلب ثم تضاف شرائح بامية ويكا ومرقة وكزبرة و بهارات وملح وفلفل وتقلب
ونعمل الطشة
وفي طاسه على النار توضع زبدة وثوم وكزبرة ناشقة وتغرف الويكا في طبق التقديم ثم توضع الطشة على وجه ثم تقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق