السبت، 12 أكتوبر 2024
كفتة الطعمية المدخنة
المقادير
عجينة الطعمية
الحشوة الاولى
بصلة مقطعه شرائح رفيعة - 1 معلقة كبيرة سكر - زيت - ثوم - 2 معلقة كبيرة فلفل احمر مفروم - 1 معلقة كبيرة صلصة طماطم - 1 معلقة ملح - فلفل اسود - 1 معلقة كزبرة جافة - 1 معلقة شطة - 2 معلقة شبت مفروم - سمسم ومزبرة ناشفة للتزيين
الحشو الثانية
4 وحدات جبنة مثلثات - 1 معلقة كبيرة شبت مفروم - زيت للقلى - فحم مولع
طريقة للحشو
في طاسة على النار نشوح البصل بالسكر لحد مايدبل وننزل عليه بالفلفل الاحمر والصلصة والملح والفلفل والكزبرة والشبت والشطة ونحشي الطعمية ونقليها ونخرجها علي الفحم المشتعل ونطفيه بالزيت وتقدم فوق طبق به جرجير او بقدونس وبنفس الطريقة نعمل الطعمية بحشو الجبنة وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق