الأحد، 11 أغسطس 2024
شوربة مشروم والكلمارى
المقادير
1/2 كيلو كلمارى مقطع - 1 جزر مقطع مكعبات - 1 بصلة مفرومة - 4 كوب مرقة سمك - 2 فص ثوم مهروس - 2 معلقة كبيرة زيت - 1 كوب كريمة لباني - 1/4 كيلو مشروم حلقات - 1/2 معلقة صغيرة فلفل اسود - 1/2 معلقة صغيرة ملح
الطريقة
على النار نضع الزيت ونشوح البصل مع رشة ملح ونضيف الثوم ونقلب ثم نضيف المشروم والكلماري والجزر ونشوح حوالي 10 دقائق ونضيف المرق ويغلي على نار متوسطة لمدة عشر دقائق ثم نضيف الكريمة والملح و الفلفل ونترك الكريمة تأخذ غلوة ثم نرفعها من على النار وتقدم ساخنة ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق