السبت، 6 يوليو 2024
فتة الفول الأخضر
المقادير
فول أخضر - ماء - ملح - مكعبات مرقة خضار - مكعبات طماطم صغيرة - فلفل أحمر وأخضر حار - بصل مفروم
للتقلية
زيت - فصوص ثوم - كزبرة مفرومة
للصوص
1 كوب زبادي - 1 معلقة كبيرة طحينة - فصوص ثوم - عصير ليمون - ملح - خل
للتقديم
أرز أبيض - خبز مقلي
الطريقة
فى طاسه نشوح البصل ثم الفول ومكعب المرقة وفلفل اسود وملح ثم معلقتين طماطم مكعبات وفلفل اخضر والثوم المفروم ونقلب ونضيف الماء المغلى يغطى الفول حتى السوى
الصوص
نقلب الزبادى مع الليمون والطحينه ثم الثوم المفروم ونقلب ثم الخل لو احتاجت ماء ضيفى
التقلية
ثم فى طاسه نضيف الثوم يحمر ونضرب الطماطم والفلفل الاخضر بالكبه وننزل عليهم يتسبكوا ثم فى طاجن نرص الخبز ونصب الصوص الطحينه و نضيف الارز ثم الفول ثم التقليه وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق