الثلاثاء، 9 أبريل 2024
طاسة سجق بالبسطرمة والجبنة
المقادير
1/2 كيلو سجق قطع - 1/8 كيلو بسطرمه بدون ثوم - 2 قرن فلفل حار - 2 معلقة زيت - 2 معلقة سمنه - 1/4 كوب دقيق - 1/2 كيلو لبن - 1 كوب جبنة شيدر - 1 كوب جبنة موزاريلا - ملح وفلفل اسود - رشة جوزة الطيب - ورق لورى - رشة سكر
الطريقة
في طاسة على النار نضع الزيت ونشوح السجق ثم البسطرمة ونرفعهم من الطاسة وفي نفس الطاسة ننزل بالزبدة ثم الدقيق ثم الحليب والتوابل ثم الشيدر ونرجع السجق والبسطرمة و نقلبهم قليلا وعلى الوجه نضع الموزاريلا ونضعها تحت شواية ونقدمها مع خبز بلدي وكع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق