الاثنين، 8 أبريل 2024
طاجن كوارع بصوص الديمي جلاس والخضار
المقادير
1 عدد كارع متقطع ومسلوق
الخضار
كرفس متقطع - سمنه او زبدة - 2 معلقة ثوم مفروم - 4 معلقة كبيرة صوص ديمى جلاس بودر - بصل مفروم - 2 كوب شوربة كوارع - جزر مكعبات - فلفل الالوان قطع - 1/4 كيلو حمص شام مسلوق - صلصة طماطم
البهارات
حبهان - ورق لورى - 2 عود قرفه - ملح وفلفل اسود - جوزة الطيب
الطشه
1 معلقة كبيرة ثوم مفروم - 2 معلقة سمنه - 1 معلقة كزبرة ناشفه - 2 معلقة خل
الطريقة
في طاسة كبيرة نضع 2 ملعقة سمن ونشوح البصل مع الثوم وصلصة طماطم والخضار ثم الحمص والتوابل الصحيح وننزل بالكوارع وندوب الديمي جلاس مع الشوربة وننزل بيها وتدخل الفرن وتخرج نطشها بطشة الثوم وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق