الخميس، 21 مارس 2024
كابوريا محشية بشاميل
المقادير
5 وحدات كابوريا مفتوحه ومخليه - بصل مفروم - /2 كوب مشروم مفروم - بابريكا - ملح وفلفل - صوص ورسيسترشير - 5 معلقة كبيرة دقيق -5 منعلقة زيت او زبدة - 1/2 كوب بقدونس
الطريقة
تخلي الكابوريا من اللحم ونترك علي جنب وفي طاسة كبيرة نضع البصل والمشروم في زيت ثم نضيف الدقيق ويحمر ثم اضافه الشوربه ويترك يغلي حتي يكون صوص سميك ويصل للسمك المطلوب ويضاف لحم كابوريا ويضاف الملح والفلفل والبابريكا ويضاف الصوص والبقدونس وتحشي قشور الكابوريا بالخلطة ويرش عليها بقسماط وترص الكابوريا وتتدخل فرن ساخنه لمدة 10 دقائق وتزين بالبصل الاخضر عند التقديم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق