الخميس، 7 يونيو 2018

نصائح لشراء ورق العنب وحفظه



#مطبخ_دعاء_عاشور
- أهم شيء تتأكدي انك بتشتري ورق عنب وليس ورق توت أو ورق فراولة ورق العنب بيكون لونها أخضر زاهي فاتح و ناعمة وطرية بتكون ورقه ثلاثية ذات حواف مسننة

- رائحة ورق العنب مثل رائحة العنب الصابح

- لو شكيتي وحبيتي تتأكدي ان الورقه مززة وطعمها جميل امضغي جزء من الساق طعمه بيكون مثل العنب الأخضر اللي مش مستوي

- علشان تعرفي أن الورق صابح مش بايت كرمشي الورقة في أيدك لو أتكسرت منك تبقي مش صابحة وبايتة لازم تكون طرية

- إختاري الورقات الصغيرة الناعمة وليست الخشنة عند الشراء ذات اللون الاخضر الزرعي الزاهي

- أخيرا الأفضل انك اشتري من بائع مضمون ومجرباه علشان تتجنبي غش البائعين

- الأفضل يكون الورق سايب وأنتي بتشترية لتجنب وجود ورقات خشنه أو قديمه بداخل الربطات

- يجب تفريز ورق العنب فور شراؤه ليعطيكي أفضل نتيجة

- أشهر طريقة لتفريز ورق العنب يرص بأكياس محكمة الغلق بالفريزر لحين الاستخدام ومع تحياتى دعاء عاشور ...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق