الجمعة، 1 مايو 2015

باستا دجاج الأيطالية



المقادير
4 صدوردجاج مسلوقة - زيت - بصلة كبيرة شرائح - ربع كيلو طماطم كرزية ( لو ماتوفرت طماطم عادية بس قطعيها أرباع ) - جزريتين مقطعين مكعبات - ثوم - ملعقتين كبيرتين صلصة طماطم - ملح وفلفل اسود - ريحان - بابريكا - نصف كوب زيتون كلاماتا مفروم - اسباجتي مسلوقة

الطريقة
في طبق قلبى جميع الخضروات مع الزيت والملح والفلفل الاسودوحطيهم بصينية وبعدين دخليهم الفرن على حرارة متوسطة 45 دقيقة لحد ما يستوا وفي حلة على النارحطي الخضروات المشوية مع الصلصةوقلبي كويس وضيفي كوبين مرق دجاج وبعدين لما يغلي الكل شيلهم من على النار و اضربى الصلصة كويس جدا ورجعيها على النار وضيفي لها الريحان المفروم اوالبقدونس لو مش متوفر و خليها تتسبك وسقطي فيها الدجاج المسلوق والزيتون الكالاماتا المفروم وقدميها مع الباستا ومع تحياتى دعاء عاشوربالهناا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق