الأحد، 3 مايو 2015

ايس كريم بالمانجو والموز



المقادير
2 ثمره موز كبيره - 2 ثمرة مانجو متوسطة - علبه زبادى كبيره

الطريقة
قشرى الموز و يقطع وكذلك المانجو تقشر و تقطع ويوضع الموز و المانجو على حدة في كيس بلاستيك في الفريزر يتجمدوا حوالي 4 ساعات تقريبا ( مهم جدا الفاكهة تكون مجمده ) ونخرج الفاكهة من الفريزر وتوضع مباشرة في الخلاط و يضاف اليها الزبادي ونبدأ نضربها في الخلاط في الاول حتكون صعبة لان الفاكهة متجمدة بس شغلي الخلاط على دفعات و هي تختلط تماما
ممكن لولاقتي الخليط محتاج سكر تضيفي يوضع الخليط في طبق ويغطى و يعاد للفريزر حتي يتجمد ويغرف ويقدم مع البسكويت و الاحلى كمان لو زينتيه بالبندق المحمص مع قطع الفاكهه داخل الأيس كريم ويقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق