السبت، 25 أبريل 2015

كبده ضانى



المقادير
كيلو كبدة ضاني - 2 ثمرة بصل مفروم - ملح - فلفل - بهارات - ليمون - ملعقة كبيرة سمن - 2 ملعقة كبيرة خل - 3 فص ثوم

الطريقة
افرمى البصل و الثوم جيدا ويضاف اليهم التوابل والخل وتوضع الكبدة في الخليط السابق و تترك نصف ساعة الي ساعة في طاسه علي النار تسخن السمنة وتشوح الكبدة حتي تمام السوى حوالي 20 دقيقة وتقدم ساخنة مع ارز ابيض أو الخبز وصبى الصوص علي الارز و مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق