
المقادبر
زيت - كيلو لحمة مقطعة شرائح - 2 فلفل احمر حامى مقطع - 2 فلفل رومي مقطع - 2 ملعقة كبيرة خل - 2 ملعقة كبيرة جنزبيل - 1 ملعقة كبيرة ثوم - حزمة بصل اخضر- 3 ملعقة كبيرة صويا صوص - 4 كوب شوربة
الطريقة
سخنى الزيت في طاسه ونضيف اللحمة دون تقليب دقيقتين ونضيف الفلفل و نقلب حتي يصبح لون اللحمة بني تماما ويذبل الفلفل وترفع اللحمة والفلفل من الطاسه ونضيف الصويا والجنزبيل و الثوم والخل ويتركون حتي الغليان ويصبح القوام سميك ونضيف اللحمة والفلفل والبصل الاخضر وتغطي وتترك علي النار منخفضة حتي تمام السوى وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..
ملحوظة **
نضيف قليل من الشوربة كلما قلت السوائل حتي تمام السوى...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق