المقادير
نصف كيلو لحم مفروم نسبة الدهن فيها 200 جرام - قرن فلفل احمر - بهارات سجق - ملح - فلفل اسود - فصين ثوم مفروم - تلت تربع كوب ماء - معلقة كبيرة بابريكا - نصف كوب فول صويا منقوع و مطحون - ممبار ( امعاء )
الطريقة
اغسلى الممبار من الداخل واجعلى الماء داخلها نظفيها من الداخل
وتأكدى من نظافتها بان تقلبيها
وتبدأى بكحته بالسكين بهدوءحتى لا تتقطع ثم ينقع فى الماء والخل
والدقيق ونضرب المقادير فى الكبة
ونضيف عليهم اللحمة مع إضافة الماء ثم يحشى بالقمع ثم نربطه او نلفه على بعض ثم يعلق فى اى حاجة ونتركها ينزل مائه لمدة 3 ساعات او ممكن تفرزيه على طول وكده يكون جاهز واعملى بالطريقه العاديه بتاعتنا ..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق