المقادير
كيلو صدوربانيه دجاج - ربع كوب دقيق - بيضة - ملعقة كبيرة زيت - 2 كوب بقسماط مطحون - ربع كوب شبت طازج مفروم - بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة - ملح وفلفل أسود
الطريقة
1- تبلي صدور الدجاج في البصل والملح والفلفل وزيت الزيتون لمدة ساعتين
2- هاتي طبق كبير وقلبى فيها البقسماط مع الشبت وتبليه بشوية ملح وفلفل
3- شيلي الصدور من البصل وحطيها في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط مع الشبت واضغطي عليها بإيدك كويس ودخليها الثلاجة لمدة ربع ساعة
4- بعد كده حمري الدجاج في زيت غزير لغاية ما لونها يبقى دهبي
5- رصي صدور دجاج في أطباق التقديم وممكن تقدمي معاها بطاطس محمرة وسلطة وبالهناا...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق