الثلاثاء، 23 ديسمبر 2014

زبدة الفول السوداني فى البيت



المقادير
كوب فول سوداني غير محمص - ملعقة زيت -رشة ملح - ولو تحبيه حلو ضيفي ملعقتين شربات او عسل حسب ماتحبي

الطريقة
نحمص الفستق ( الفول السوداني ) بالفرن على درجة 170 لحتى يحمروهو سخن نضعه في المطحنة ويضرب حتى يحلي الزبدة بالاول بيتحول لمجروش وشويه شويه ينعم مع الاستمرار بالطحن تشوفى الزيت بيخرج من الفول وكلما استمريت بينعم وبيطلع كل الزيوت اللي فيه ونضيف الزيت والملح ولو تحبيه خشن طلعيه ولو تحبيه ناعم وخليه دقيقة زيادة ويستعمل..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق