المقادير
معلقة بودرة كارى - ملح وفلفل - خضروات ( بطاطس - طماطم - كوسه - جزر- بصله
الطريقة
حمرى الدجاج مع الخضروات وضيفي الملح للخضروات وقلبيهم جيدا وصبى عليه الخليط نصف كوب مرق دجاج وجيبى بايركس وضعي في البداية البطاطس والكوسه والجزرثم ضعي الدجاج وفوقه ضعي بقية الخضروات الفلفل و الباذنجان والبصل وقومي بصب الصلصة مذابه فى كوب ماءبالتساوي على الدجاج ودخلي الدجاج الفرن وهو مغطى بورق الفويل وبعدسوه حوالي ساعة ونصف أو أقل ارفعي عنه ورق الفويل مع فتح الشوايه من أعلى ليتحمر الدجاج جيدا واحتفظي بجزءٍ من عصير الطماطم وضعيه على الدجاج بمجرد أن تنتهي من تحميره و يقدم ساخن وبالهناا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق