الصفحات

الاثنين، 6 أبريل 2015

كنافة بالكاسترد مع صوص شكولاتة



المقادير
نص كيلو كنافة - ربع كيلو زبدة سايحة - كاسترد

الطريقة
ضعى كنافة عليها زبدة سايحة وقلبى جيدا و نضع  نص كمية  الكنافة على الصينية وعليه طبقة من الكاسترد وهو بيشترى عبارة عن بودر واتبعى تعليمات المغلف لاعداده ثم ضعى طبقة الكنافة وتدخل الفرن لمدة نص ساعة وعندنا تخرج ضعى علية الشربات البارد ثم طبقة صوص الشكولاتة  اى نوع شكولاتة تعمليلها حمام مائى وتضعيها وتضعيها فى التلاجه قبل التقديم وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنااا...

** ملاحظة
من الممكن الاستغناء عن الشربات والاكتفاء بحلاوة الشكولاتة ...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق