السبت، 28 ديسمبر 2024

ساندوتش مونتي كريستو المقادير ‏4 شرائح خبز توست‏ - 4 شرائح رومى مدخن ‏- 4 شرائح جبنة شيدر‏ - 1 بيضة ‏- 2 معلقة كبيرة حليب سائل‏ - 2 معلقة كبيرة زبدة ‏- 1/4 معلقة صغيرة فلفل أسود ‏- 1/4 معلقة صغيرة ملح الطريقة نوزع شرائح الجبنة والرومى المدخن فوق شريحتين من التوست ونغطي كل شريحة وشريحة توست لنحصل على قطعتين من الساندوتش ونضع الزبدة في طاسه على حرارة متوسطة و نضرب البيض مع الحليب والملح والفلفل ونغمس كل قطعة ساندوتش فيها على الوجهين و نضعها في الطاسه ويحمر الوجه الأول ثم نقلبها على الوجه الثاني ونحمره نكرر نفس الخطوات على قطعة الساندوتش الأخرى ويقدم في طبق التقديم مع الخس ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق