الأحد، 17 مارس 2024
طاجن حمام بالفريك والقشطه
المقادير
1 جوز حمام - 1/2 كيلو فريك - بصل مفروم - 1 كوب قشطه - 1 كوب جبنة موزاريلا - كسبرة ناشفه - 1 معلقة صغيرة ملح وفلفل اسود - 1 معلقة زعتر
الطريقة
نسلق الحمام فى حله مع بوكيه جارنيه وهى عباره عن بصل وكرفس ورق لورى وحبهان ونسوي الفريك فى حله إضافة زيت نضيف ثوم مفروم وبصل مفروم مع التقليب المستمر حتى السوى ونضيف الفريك مع التقليب المستمر ثم نضيف مرقة الحمام " البيون ناتج من سلق الحمام ونقطع صدر الحمام باليد ونقلبه مع الفريك والقشطة ووضعهم في طاجن ونضيف اوراك الحمام للطاجن ويغطى الموزاريلا ويدخل الفرن حتى احمرار الوجه ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق