الثلاثاء، 13 يونيو 2023
دجاج بالرمان
المقادير
1/4 كيلو صدور دجاج - بصل مفروم - صنوبر- بودرة مرقة فراخ - 1 كوب ماء - 1/2 كوب عصير رمان - 1 كيس ديمي جلاس 80 جم
الطريقة
نسخن الزيت في طاسة على نار متوسطة نحط قطع الدجاج والبصل لمدة 20 دقيقة مع التقليب من وقت للتاني بعدين نضيف الصنوبر المطحون وبودرة مرقة الفراخ وعصير الرمان والمياه المغلية واغلي الخليط وبعدين سيبه على نار خفيفة لمدة نص ساعة مع التقليب من وقت للتاني ونحضر صوص الديمي جلاس في المياه دافية ونقلبه كويس وضيفه للفراخ وسيبه على نار خفيفة لمدة 30 دقيقة وقدميه مع الرز الأبيض ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق