الأحد، 19 أغسطس 2018

ناجتس الارانب



#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
ارنب صغير نخليه من العظم - ملح - فلفل اسود - بهارات - ملعقة خل - ملعقة نشا - بصل - توم - فلفل اخضر رومى - دقيق - بيض - بقسماط

الطريقة
بعد خلى الارنب وغسله جيدا ونضع عليه الملح والفلفل والبهارات والخل و النشا والبصل المقطع والتوم والفلفل الاخضر المقطع ونضع كل ده فى الكبه لفرمهم مع بعض جيدا ثم بعد ذلك نفردهم و على كيس نايلون مفرود ومدهون زيت و نغطيهم بكيس اخر وندخلهم الفريزر ربع ساعة يتماسك ثم بعد ذلك و نشكلهم اشكال حسب الرغبه و نضعه فى الدقيق والبيض والبقسماط ونحمرهم فى الزيت المتوسط الحرارة حتى يحمر من الخارج ويستوى من الداخل ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق