
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
1 كيلو لحم ديك رومى مفروم - 1/2 كوب كوسة مبشورة - بصله مفرومه - 2 ملعقة كبيرة فلفل أحمر مفروم - 1/4 كوب هريسة الفلفل - 3 فص ثوم مفروم - 1/2 كوب بقسماط - 1 بيضة كبيرة - 1 ملعقة صغيرة بابريكا - 1 ملعقة صغيرة ملح - 2/1 1 ملعقة كبيرة هريسة - 2 ملعقة كبيرة كاتشب
الطريقة
ضعى فى طبق اللحم المفروم والكوسة والبصل و الفلفل الاحمر والثوم والبقسماط والهريسة والبيضة والبابريكا
والملح واعجنى المقادير بيديكى جيدا ثم شكلى الخليط الى 5 قطع من البرجر وسخنى طاسه على درجة حرارة متوسطة ثم ادهنيها بالزيت وضعى أقراص البرجر وتستوى وهى مغطاة لمدة 10 دقائق على كل جانب وخلال الدقائق الأخيرة من السوى ادهنى وجه البرجر بخليط الهريسة مع الكاتشب ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...
ضعى فى طبق اللحم المفروم والكوسة والبصل و الفلفل الاحمر والثوم والبقسماط والهريسة والبيضة والبابريكا
والملح واعجنى المقادير بيديكى جيدا ثم شكلى الخليط الى 5 قطع من البرجر وسخنى طاسه على درجة حرارة متوسطة ثم ادهنيها بالزيت وضعى أقراص البرجر وتستوى وهى مغطاة لمدة 10 دقائق على كل جانب وخلال الدقائق الأخيرة من السوى ادهنى وجه البرجر بخليط الهريسة مع الكاتشب ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق