الخميس، 19 أكتوبر 2017

سلطة رنجة بالبصل والطماطم



#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
رنجة مدخنة - بصل - طماطم - زيت وعصير ليمون

الطريقة
اشوى الرنجة على النار مباشرة حتى ينحرق الجلد بالكامل ونتخلص من بقايا الجلد ثم افتحى الرنجة وتخلصى من العظم والشوك والبطارخ وقطعى لحم الرنجة الفيليه الى قطع صغيرة وافرمى البصل والطماطم ثم ضيفيهم الى الرنجة و ضيفي الزيت وعصير الليمون وقلبي كله مع بعض ثم قدميها ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق