المقادير
رقاق طري - سجق شرقي - لحمة مفرومة - مرقة - سمنة - فلفل اخضر - بصل - ورق لورى - حبهان - جبنة مبشورة - ملح - فلفل أسود - طماطم - بهارات - كمون
الطريقة
يشوح البصل فى السمنة ورق لورى والحبهان ويضاف البهارات والكمون والملح والفلفل أسود مع السجق وتضاف اللحمة ويقلبوا جيدا مع اضافة الفلفل الاخضر وتفرم الطماطم و تضاف الى اللحمة والسجق ويرص الرقاق فى صينية الفرن بعد ان يبل فى السمنة و المرقة ويضاف الحشو وتضاف باقى طبقات ويقطع ثم يسقى بالسمنة الذائبة ويرش بالجبنة ويدخل الفرن حتى يستوى تماما وبقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق