الخميس، 17 ديسمبر 2015

سمك مرجان مقلى



#‏مطبخ_دعاء_عاشور‬
مقاديرالتتبيلة
سمك مرجان - ثوم - فلفل اخضر - كمون - كزبره ناشفه - ملح - ليمون - كركم

الطريقة
نشق فى السمكه ونتبل السمك من الداخل و الخارج ونضع تتبيله فى الشقوق ونتركه يملح و ممكن تملحبه واتركيه فى الفريزر لكن اقصى مده هى اسبوع تقريبا وعند القلى ننزل السمك بالدقيق ويقلى فى زيت ويقدم مع شرائح الليمون ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق