الأربعاء، 29 أبريل 2015

صينية بطاطس بالبسطرمه



المقادير
بطاطس شرائح رفيعة - حبة بصل مفروم - 6 شرائح بسطرمه مفرومة - زبدة - مكعبات - ملح وفلفل

الطريقة
حمي الفرن على 200 درجة مئوية ادهني صينية وضعي البطاطس في طبقة واحدة في الصينية قلبيها مع الملح وفلفل وضعي البصل والبسطرمه فوق البطاطس ثم وزعي مكعبات الزبدة في الصينية وغطي الصينية بورق فويل و دخليها الفرن لمدة 45 دقيقة ارفعى ورق الفويل وشعلي شوايه الفرن الداخلية على البطاطس لمدة 5 دقائق وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق