الاثنين، 30 مارس 2015

جمبري مشوي بصوص الريحان



المقادير
كيلو جمبري مقشر- 3 فصوص ثوم مفرومة - زبدة - 3 ملاعق كبيرة زيت - ربع كوب عصير ليمون - 3 ملاعق صغيرة مستردة - نصف كوب أوراق ريحان مفرومة - ملعقة صغيرة ملح وفلفل - أسياخ

الطريقة
1-قلبى الزيت والزبدة مع عصير الليمون و المستردة والريحان والثوم والملح والفلفل
2-ويتبل الجمبري بالخليط السابق لمدة ساعة
3-رصى الجمبري في الأسياخ ويشوى لمدة

4-6 دقائق ثم يقدم مع الأرز والسلطة مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق