الاثنين، 30 مارس 2015

فول بالبيض المسلوق والبقدونس



المقادير
علبة فول مدمس - بيض مسلوق ( حسب العدد ) - 2 ملعقة كبيرة فلفل ألوان مقطع صغير ( اختياري ) - 1 ثمرة طماطم صغيرة مقطعة صغيرة ( اختياري ) - ملح وفلفل وكمون - زيت - ليمونة - بقدونس مفروم

الطريقة
فى طاسة ضيفي الزيت والفلفل والطماطم و شوحيهم ثم ضيفي الفول وقلبي جيدا مع إضافة الملح والفلفل والكمون وضيفي مقدار من الزيت مع عصير الليمونة وقدمية ساخن مع شرائح البيض المسلوق والبقدونس وبقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق