السبت، 28 فبراير 2015

جيلي كولا



المقادير
نصف كوب ماء - معلقتين سكر - باكو جيلى

الطريقة
نص كوباية ماية ومعلقتين كبار سكر فى كسرولة صغيرة على النار وقلبى لغاية ما السكر داب وبعدين حطى عليهم باكو جيلى دريم بطعم الفراولة وقلبيهم كويس جدا لغاية ما الجيلى كلة داب وسبية يبرد نوعا ما وبعدين بالمعلقة الكبيرة صبية فى قالب على شكل سمكة او وردة او اى شكل عندك وبعدين حطية فى الفريزر حوالى ربع ساعة وبعدين حطي القالب فى طبق فية ماية سخنة علشان يفك شوية وبخلة الاسنان سلكى الجيلى من القالب وقدميه وبالهناااا...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق