المقادير
تلات كوب دقيق - كوب زبادى - نص كوب لبن - ملعقه خميره - ملعقة سكر - رشه ملح - معلقتين زيت
مقادير الحشوة
لبنه - جبنه موزاريلا - عسل نحل
الطريقة
قلبى الدقيق والخميرة والسكر والملح والزيت و بعدين الزبادى وقلبيهم ونص كوب لبن ممكن تحتاجى اكتر من اللبن وممكن اقل على حسب نوع الدقيق وتعجينها فى العجانه كويس وتخمر و بعدين افردى العجينةفى صينيه ثم ادهينها باللبنه ثم طبقة من الموزاريلا ثم فى فرن ساحن واخليها لحد ما يتحمر وجهها وبعد ما تخرج من الفرن رشى عليها عسل وتقدم وبالهناااا...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق