المقادير
لحم فيليه بتلو فى حجم كف اليد - ملح وفلفل - توم مفروم - ربع كوب عصير برتقال بدون سكر- ربع كوب مرقة لحم - معلقة زعتر طازج او ناشف
الطريقة
تبلى الستيك بالملح والفلفل والتوم وندعكهم بيهم وفى طاسة تيفال سخنة نحط الستيك عشان يتشوى على الجنبين وبعدين نوطى ونسيبه يستوى شوية ولو حبينا نزود شوية ميه اوك بس مجرد ما نوطى ونغطى الطاسة هو بينزل ميته بس خلوا بالكوا الطاسة ماتتحرقش من تحت الستيك وبعدين نشيله ونحطه فى طبق ونغطيه عشان مايبردش وفى نفس الطاسة نحط عصير البرتقال الاول ونطلع بالملعقة كل بواقى التحمير اللى فى الطاسة عشان تدوب وبعدين انزل عليه على طول بالشوربة ونسيبهم يغلو مع بعض لغاية ماتقل الكمية شوية وتبقى تقريبا النص وكدة خلاص
التقديم
كل قطعة ستيك نحط عليها شوية من الصوص الجميل ده ونرش عليها رشة بسيطة من الزعتر الطازج او الناشف وتقدممع تحياتى دعاء عاشور وبالهناااا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق