الخميس، 29 يناير 2015

البطاطس البورية بحشوة البسطرمة




المقادير
نصف كيلو بطاطس - ربع كيلو بسطرمة -معلقتين زبدة - ربع كوب لبن - رشة ملح - بيضتين - كوب جبنة موزاريلا

الطريقة
اسلقى البطاطس  ثم تقشرها وتهرس وقلبيها مع الزبدة الطرية واللبن والبيض وفى صينية افردى نصف كمية البطاطس ورصى شرائح البسطرمة عليها ثم ضعى باقي كمية البطاطس وترش جبنة الموزاريلا على الوجه و تدخل فى فرن ساخن لمدة نصف ساعة إلى 45 دقيقة وتقدم بالهنا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق