المقادير
اولا تجيبي الكمية اللي انتي عاوزاها من الرز المصري طبعا - بصلة متوسطة مقطعة صغير- 1 طماطم مقطعة صغير- 2 معلقة كبيرة صلصة طماطم - ملح - فلفل - شطة - زيت
الطريقه
اولا طبعا انقعي الرز بماء دافئ وتحطي حلة علي الناربها شوية زيت وتحطي البصلة واول ما يصفر لونها تضيفي الطماطم وتقلبي ثم الصلصة وبعدين تحطي الملح والفلفل الاسود و الشطة وتقلبي واضيفي الرز وقلبي مع الخليط ده لمدة دقيقة وبعدين حطي الماية اللي انتي عاوزاها واول ما تتشرب الماية وطي علي النار ولما يستوي دوقي طعمه مع اي نوع سمك وبالهنا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق