المقادير
1 كيلو سبانخ - بصلة مفرومه - ملعقة كبيرة سمن او زيت - ملعقة صغيرة ثوم مدقوق - صلصة طماطم - شوربه - 1 ملعقة صغيرة كسبرة ناشفه - ملح و فلفل
الطريقة
اغسلى السبانخ تحت الماء وتصفى فى المصفاة وتترك لمدة 10-15 دقيقة ويسخن السمن او الزيت فى حله على نار ويضاف البصل ويقلب حتى يصفروتضاف السبانخ و وصلصة الطماطم تسبك شويه وبعدين نضيف الشوربه و يترك ليغلى ثم تهدىء النار ويترك حتى تستوى وقبل انتهاء مدة السوى مباشرة تحمر الكسبرة و الثوم في ملعقة كبيرة سمن أو زيت فى طاسة صغيرة وضفيها فوق السبانخ ويضاف الملح والفلفل وقلبى لمدة دقيقتين وتقدم وبالهناا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق