المقادير
4 قطع كبيره من فيليه سمك ( بنقع في خل وملح ) -1 بصل مفروم فص ثوم - جبن مورازيلا او شيدر- فلفل الوان مقطعه قطع صغيره - جزر و بطاطس مقطعه نصفين مسلوقه - مشروم - كسبره - كوب كريمة - بهارات – بربكا - كمون - ماجى) - زبده - زيت لقلي السمك
الطريقه
يقلى الفيليه حتى يتحمر من الناحيتين دون يستوى ثم يوضع في الصينيه وبعدها نضع الزبده في الطاسه ونشوح البصل والثوم ثم نضع الفلفل الالوان والبهارات والماجي وبعدها نضع الكريمه ثم نضع البطاطس والجزر المسلوق و المشروم ثم كسبره ونتركها تتسبك لمده 5 دقائق ثم نحط فيها السمك وترش بالكسبره والجبن المورازيلا او الشيدر وتدخل الفرن المدة نصف ساعه تقريبا ثم تقدم وبالهناا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق