الخميس، 1 يناير 2015

دجاج مشوي



اول حاجة لازم نتبل الفرخة قبل ما نسويها بيوم
مفادبرتتبيل
بصله كبيرة - 2 ليمونة - ملعقة قرفة - فصيين توم - ملح - فلفل

الطريقه
كله مع بعضه فى الكبه او المطحن وعصير الليمون ونخلى القشر حنتاجه هنتبل الدجاجه كويس اوى من تحت الجلد وبعدين هنجيب صنية وزجاجة مياه غازية زجاج مش بلاستيك هنملى الزجاجة ميه ونملى نص الصنية تقريبا ونحط الزجاجة فى الصنية ونحط قشر الليمون عشان الصنية ما تسودش وبعد كده هنحط الدجاجه فى الزجاجة مش جوة الزجاجة من بره يعنى وبعدين هندخلها الفرن نحطها تحت خالص ونشيل طبعا الشبكة لان الزجاجة مش هتنفع والشبكة محطوطة هى بتقعد فى الفرن من ساعة الى ساعه ونص حسب حجم الدجاجه ونسيت اقولكم دى زجاجة صغيرة مش لتر عشان اللتر كبيرة اوى وكمان اوعى لما تطلعيها من الفرن تحطى الزجاجة على مايه ساقعة احسن تفرقع سيبيها تبرد برااحتها خالص جربوها وبالهناا...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق