المقادير
سمكة فارس - بطاطس - بصل - طماطم - جزر- فلفل اخضررومى وشطه - توابل - ملح -معلقة خل -عصير ليمون - زيت
الطريقه
ننظف سمكة الفارس وفى القالب البايركس نجهز بطاطس مقطعة شرائح وطماطم مقطعة شرائح وجزر مقطع وبصلة كبيرة مقطعة شرائح وفلفل رومى وفلفل شطه مقطع
فى طبق نحط فيه البهارات (ملح - فلفل اسود -كمون - قرفة - مكعب مرقة سمك ) وحطى على البهارات ملعقة كبيرة خل وملعقة كبيرة عصير ليمون وزيت وقلبى كويس طبعا غسلت السمكة ونضفتها كويس اتبلها بخليط البهارات وادعكيها كويس بيه واحطها فى الطاجن على الخضروات وباقى خليط البهارات اضيفه على البطاطس واغلفها بالفويل وادخلها فرن درجة حرارته 190 لمدة 40 دقيقة وبعدين اشيل الفويل و لعى الشوايه علشان تاخد لون ذهبى ونعمل سلطة الطحينة والارزوتقدم وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق