المقادير
شرائح كبده - توم - ملح - فلفل أسود - شطة -عصير 2 ليمونة - بقدونس - ردة و مضاف عليها قليل من التوابل
الطريقه
طبعا بنجيب الكبدة مقطعة شرائح ثم تقطعها القطع اللى تناسبك و نحط عليها التوابل اللى ذكرناها و بعدين نحطها فى الردة و تقلى فى الزيت و أوعى تسبيها فى الزيت كتير عشان مش تنشف يادوب تستوى وتقدم بجانب سلطات وبالهناااا....
**فى طريقه اخرى**
المقادير
شرائح كبدة - كمون - ملح - فلفل أخضر - ثوم - خل
الطريقة
يدق الثوم مع الملح و الكمون و الفلفل الأخضر ويوضع الخليط في طبق و عليه 5 ملاعق خل وتوضع شرائح الكبدة في التتبيلة السابقة لمدة لا تزيد عن ساعتين بعد ذلك تأخذي شريحة شريحة و تنزل في الدقيق و هكذا و تقلى في زيت غزير وتقدم وبالهنااا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق