الاثنين، 22 ديسمبر 2014

السمك المشوي بالريحان والنعناع



المقادير
معلقتين زيت زيتون - 3 ملاعق نعناع مفروم - 1 ملعقة ريحان مفروم - 2 فص ثوم مفروم - ملح وفلفل - نصف كيلو سمك فلية - 3 ملاعق عصير ليمون

الطريقة
ضعى الزيت والليمون والملح والفلفل والنعناع

والريحان والثوم وقلبى مع بعضها ونقلب جيدا المقادير ثم نقوم بنقع السمك في التتبيلة
ضعى السمك فى صنية ويدخل الفرن او يستوى فى طاسة او على الجريل وقبل الرفع ب 2 دقيقة من الممكن نضيف قليل من خليط التتبيل ويقدم وبالهناا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق