المقادير
100 جرام زيت - 200 جرام دقيق - 400 جرام لبن حليب سائل - 2 معلقة بكنج بودر - معلقة فانيليا - 5 بيضات - ملح وفلفل اسود وشوية بابريكا
الحشوه
400 جم جبنه فيلادلفيا او اي جبن ابيض تحبي - فلفل رومي احمر مفروم او ملون - بقدونس مفروم
الطريقه
يوضع الزيت على النار ويضاف الدقيق ويقلب 10 دقائق ثم ضيفي اللبن مع التقليب وارفعيه من على النار وخليه يبرد شويه ثم اضيفي صفار البيض بالتدريج مع الضرب والفانيليا والبكنج بودر والملح والفلفل الاسود والبابريكا ويضرب البياض ثم يضاف وصبي الخليط في صينيه مستطيله مدهونه بالزيت وتوضع في الفرن حتى تستوى وتخرجيها بعدحوالي 30 دقيقه و تدهن بخليط الجبن والفلفل والبقدونس وتلف سويسرول ثم توضع في الثلاجه لحين التقديم وتقدم وبالهنا...
** وممكن حشوها جبن كرفت او دجاج بالثوم والكريمه اوسلمون مفروم مع جبن وشبت وعصير ليمونه اي حشوه تحبيها ***
400 جم جبنه فيلادلفيا او اي جبن ابيض تحبي - فلفل رومي احمر مفروم او ملون - بقدونس مفروم
الطريقه
يوضع الزيت على النار ويضاف الدقيق ويقلب 10 دقائق ثم ضيفي اللبن مع التقليب وارفعيه من على النار وخليه يبرد شويه ثم اضيفي صفار البيض بالتدريج مع الضرب والفانيليا والبكنج بودر والملح والفلفل الاسود والبابريكا ويضرب البياض ثم يضاف وصبي الخليط في صينيه مستطيله مدهونه بالزيت وتوضع في الفرن حتى تستوى وتخرجيها بعدحوالي 30 دقيقه و تدهن بخليط الجبن والفلفل والبقدونس وتلف سويسرول ثم توضع في الثلاجه لحين التقديم وتقدم وبالهنا...
** وممكن حشوها جبن كرفت او دجاج بالثوم والكريمه اوسلمون مفروم مع جبن وشبت وعصير ليمونه اي حشوه تحبيها ***
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق