المقادير
كوسه - لحمه مفرومه - بهارات - ملح - فلفل - زيت - صوص صويا لايت - صلصة طماطم
الطريقه
فى طاسه حطي فيها اللحمه مفرومه عصجيها عادى وغطيتها وتركتها لتنشف ميتها على نار ضعيفه وبعدين حطيت عليها بهارات اللحمة و فلفل اسمر وملح وصوص صويا لايت ومعلقة زيت نباتي وبعدين رفعتهن عن النار وسلقت الكوسه وفى طاسه اخرى حطيت معلقة زيت نباتي وبصلة وطماطميه وقلبت وبعدين حطيت فلفل اسمر وصوص صويا ورشة ملح وشوية مياه وتركتها تسبك وبعدين جبت الكوسه وقسمت كل وحدة نصين وحطيت بقلبهن لحمة وعلى الوش من صوص الطماطم ودخلتها الفرن 10 دقائق وبعدين قدمتها وبالهنااااا...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق