المقادير
نصف كيلو كريمة لبانى - نصف كوب سكر بودرة - ملعقة صغيرة فانيليا - ربع كوب ثلج مجروش ناعم
او ممكن ثمرة فاكهة وتضرب فى الخلاط وتجمد وتعطى لون وطعم للكريمة وتكون نفس كمية الثلج
الطريقة
ضعى المقادير كلها فى سلطانية من الصينى و تضرب المقادير كلها بالمضرب السلك ولكن ببطء لكى تتماسك الكريمة وبمجرد ما يتقل قوامها كفى عن ضربها حتى لا تكون زبده
وضعى الكريمة فى الفريزر لحين استعمالها لتعملى احلى تورتة....
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق