الأربعاء، 31 ديسمبر 2014

كيك البراونيزمحشيه بالايس كريم توت





المقادير
كوب زبدة - 2 كوب سكر - 3 بيضة - فانليا - معلقة صغيره بكينج بودر - نصف ملعقة صغيرة ملح - 1 ونصف كوب دقيق - 3/4كوب كاكاو

الطريقة
1 - قلبى الزبدة مع السكر والفانليا والبيض جيدا ثم نقلب الدقيق مع البكينج بودر و الكاكاو ونضيفهم على المكونات السائلة و تدخل الفرن يستوى وبعدين يطلع يبرد 
2 - ونحضر آيس كريمة التوت ونقسم البراونيز اللى طبقتين ونحشية بالآيس كريم ويزين بالمكسرات ويقدم وبالهناا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق