المقادير
كوب زبدة - 2 كوب سكر - 3 بيضة - فانليا - معلقة صغيره بكينج بودر - نصف ملعقة صغيرة ملح - 1 ونصف كوب دقيق - 3/4كوب كاكاو
الطريقة
1 - قلبى الزبدة مع السكر والفانليا والبيض جيدا ثم نقلب الدقيق مع البكينج
بودر و الكاكاو ونضيفهم على المكونات السائلة و تدخل الفرن يستوى وبعدين يطلع
يبرد
2 - ونحضر آيس كريمة التوت ونقسم البراونيز اللى طبقتين ونحشية بالآيس كريم ويزين بالمكسرات ويقدم وبالهناا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق