السبت، 27 سبتمبر 2025
سلطة كوسة بالجوز والشبت
المقادير
1/4 كوب شبت مفروم - 4 كوسة - 1 عصير ليمون - 2 معلقة كبيرة جوز مفروم ومحمص - 1 معلقة كبيرة زيت زيتون - 1/2 معلقة صغيرة ملح - 1/4 معلقة صغيرة فلفل أسود
الطريقة
نسخن الزيت في طاسه على حرارة متوسطة ونقطع الكوسة ونقلبها في زيت الزيتون حتى تذبل ونضيف الملح والفلفل والشبت ونقلب لمدة دقيقتين ونضع الكوسة في طبق التقديم ونوزع الجوز المحمص ونضيف عصير الليمون ونزين بالشبت ونقدمها دافئة أو باردة حسب الرغبة ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق